Over HanVos Solar Techniek

Oprichting

Hanvos Warmtetechniek is in 2005 opgericht als een installatie bedrijf op het gebied van verwarming en ventilatie in mei 2010 is er een onafhankelijk advies- en uitvoeringsbureau voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen aan toegevoegd. Omdat de werkzaamheden met de zonnepanelen een steeds groter markt-aandeel binnen Hanvos opeiste is in 2011 besloten een nieuwe firma op te richten Hanvos Solar Techniek, inmiddels is Hanvos Solar techniek één van de grootste spelers op de Nederlandse markt.

Het moederbedrijf is gevestigd in Alblasserdam en Den Haag.

Doelstelling

De doelstelling van Hanvos Solar is om haar klanten de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding te kunnen bieden voor alle investeringen in pv-systemen. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding staan hoog in het vaandel en zijn belangrijke kerncompetenties. U bent bij Hanvos Solar geen nummer!

Waarom HanVos Solar Techniek

Wanneer u van plan bent om een zonne-energie-installatie aan te schaffen wilt u er zeker van zijn dat u jarenlang zorgeloos uw eigen stroom kunt opwekken. U zoekt dus een leverancier die jarenlange ervaring heeft, alleen topkwaliteit merken verkoopt, zeer transparant is met prijzen en systeemopbouw, met u meedenkt over het beste systeem voor uw situatie, u een eerlijk en passend advies geeft en zeer ervaren en nette monteurs in dienst heeft die uw systeem met de grootste zorg en netheid installeren.

Rendement

Hanvos Solar techniek streeft naar een zo hoog mogelijk economisch en technisch rendement van de geplaatste systemen. Hierdoor wordt de kortste terugverdientijd voor de klant gerealiseerd; de juiste materialen zijn hierbij essentieel. Door het correct en optimaal dimensioneren van de inverters, het ruim opstellen van de panelen met minimale schaduweffecten haalt u met de systemen van Hanvos Solar in Nederland opbrengsten tot 1000 kWh per kWp.

Branchevereniging en certificering

Hanvos Warmtetechniek is in Nederland aangesloten bij Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Vanaf 2004 zijn zij VCA* gecertificeerd. Hanvos Solar voldoet aan alle veiligheidsnormen bij de uitvoer van onze werkzaamheden en de werkomgeving voor het personeel.