Zonnepanelen Barendrecht

Zonnepanelen in Barendrecht

In 2030 hoopt de gemeente Barendrecht geheel klimaatneutraal te zijn. Hierbij is de participatie van haar inwoners van groot belang. Het verduurzamen van hun woningen draagt bij aan de groene energietransitie en helpt de inwoners hun energierekening te temperen. De gemeente zet zich volop in op de verduurzaming van woningen in de gemeente en probeert huiseigenaren, ondernemers en andere maatschappelijke partners waar mogelijk te ondersteunen bij deze transitie. Niet alleen zonnepanelen behoren tot de mogelijkheden als het aankomt op verduurzaming, er zijn nog veel meer mogelijkheden! Benieuwd geraakt? De gemeente adviseert u graag!

Gemeente bindt samen dankzij de Duurzaamheidskring

De Duurzaamheidskring Barendrecht is gevormd om de breed gedragen wens van een 'groene’ gemeente zo gemakkelijk mogelijk werkelijkheid te laten worden. Binnen de Duurzaamheidskring gaan alle geledingen van de samenleving met elkaar in gesprek en staat samenwerking centraal. Het oogmerk om om Barendrecht zowel sociaal als economisch duurzamer te maken. Via hun nieuwsbrief ‘Duurzaam Energiebeleid ’ worden inwoners van Barendrecht op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de energietransitie van de gemeente.

Ook geld besparen met uw dak?

Bent u na het lezen van deze tekst benieuwd geraakt naar de verduurzamings mogelijkheden voor uw dak? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en maak direct een afspraak met één van onze specialisten! Wij staan klaar met adviezen en kijken graag mee naar uw persoonlijke situatie. We vinden altijd een zonnesysteem dat perfect aansluit bij uw wensen zodat ook u investeert een zonnesysteem met het hoogst mogelijke rendement. Vraagt u zich ook af wat u jaarlijks gaat besparen na het doen van deze investering? Op onze website worden al uw vragen beantwoord. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak! HanVos Solar is de partner voor al uw duurzaamheidsoplossingen.